Apartaments


Una bona alternativa allunyada de l’enrenou dels hotels, es disfrutar de les seves vacances a un apartament al costat de la mar. Grup Salas li ofereix la possibilitat de llogar un apartament a una de les costes més boniques de la Mediterrània, a zones tranquiles i a complexes pensats per a la seva comoditat.

El sud-est de Mallorca, ofereix una àrea dotada de paradisiaques platges allunyades de l’enrenou de les zones més densament poblades. Cala Figuera y Cala Santanyí es troben al terme municipal de Santanyí, on també s’hi troba el Parc Natural de Mondragó, una zona paradisiaca que compte amb una temperatura mitja anual de 17º.

Cala Figuera

Els apartaments situats a Cala Figuera es caracteritzen per ser ideals per a les vacances en familia. Tots aquests han estan recenment modernitzats i completament equipats, complint les normes sanitaries i de higiene vigents. Disposen de cuina, banys, televisió satèl.lit i terrassa amb unes boniques vistes a la mar. A més a més, el complexe d’apartaments compte amb pista de tenis i piscina.

L’entorn de Cala Figuera és perfecte per a relaxar-se durante els dies de vacances, a una zona especialment tranquil.la junt a un petit port de pescadors que encara conserva l’encant d’èpoques passades.

Cala Santanyí